Lotto tallene onsdag

lotto tallene onsdag

Lotto tallene onsdag

Nu er puljen efterhånden ved at være temmelig høj i onsdagslotto  -så naturligvis er det vigtigt at få Lotto tallene onsdag ret hurtigt når man skal checke sin kupon, hvis man da ikke i forvejen er så smart at man spiller onsdags lotto online på Danske Spil .

Spørgsmålet er så om man kan være så heldig at vinde superpuljen i Onsdags Lotto. For åbenbart er der rigtigt meget der tyder på at det altid er nordmændene der stikker af med denne store pulje.

Dog skal det så også nævnes at det øjensynlig er nordmænd der spiller mest i Onsdags Lotto – og tegner sig for omkring 50% af samtlige spillede rækker – men i teorien burde det så også stadig være muligt for os danskere at få bare en gang imellem en smule bid.

Lotto tallene onsdag er offentliggøres desuden ret hurtigt efter de er trukket på denne facebook side

Den letteste side at finde Lotto tallene for onsdag på må være LottoStat.dk – hvor du kan se dem på denne side Onsdagslotto lottotal - og har du brug for Onsdag Joker tal kan du finde dem på Jokertal .

LottoStat.dk har desuden også for nylig skrevet et par artikler om Dansk Lotto præmie udbetaling - Lotto vinder – hvad gør man så? og Lotto vinder tal – hvor finder jeg dem?

 

This entry was posted in Onsdagslotto and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>